Site-uri de editat poze online: cele mai bune aplicatii web

0

Ai nevoie sa editezi rapid o poza dar nu ai instalat nici un program de modificat poze pe calculator? Nici o problema! In acest articol gasesti lista celor mai bune site-uri de modificat poze online gratis, usor de folosit si fara sa instalati programe pe calculator. Toate aceste programe de editat poze online se pot folosi in mod gratuit si simplu: aveti nevoie doar de un browser bun si o conexiune la internet.

Bineinteles ca nu o sa aveti la dispozitie toate functiile pe care le pune la dispozitie un program de modificat poze, dar daca doriti sa editati o imagine in mod simplu, spre exemplu, decupare, redimensionare, sa adaugati efecte speciale sau scris pe poze,  sa creati montaje foto amuzante sau colaje, un astfel de site este solutia ideala.

Cele mai bune site-uri de modificat poze online gratis

Acestea sunt cele mai bune +10 site-uri de modificat poze gratis online.

iPiccy: un program de modificat poze online simplu

Dupa ce PicNik a fost inchis, majoritatea utilizatorilor s-au revarsat pe iPiccy. Este unul dintre cele mai bune site-uri de modificat poze online care pune la dispozitie utilizatorilor instrumente bune si simple de folosit pentru modificarea, corectarea si aplicarea de efecte pe poze.

Interfata este foarte intuitiva structurata pe tab-uri. In fiecare tab sunt prezente diferite instrumente (in partea stanga a ecranului) care permit modificarea pozelor: de exemplu, rotirea, redimensionarea, decuparea, corectarea culorilor, eliminarea imperfectiunilor, adaugarea de filtre si efecte speciale, etc. Imaginile astfel modificate se pot salva pe calculator sau se pot distribui pe social network. Incercati aici iPiccy.

FotoFlexer: un site de modificat poze online usor de folosit

Foarte asemanator cu iPiccy in ceea ce priveste functionarea si structura grafica, Fotoflexer este un site gratuit de modificat poze online care pune la dispozitie o serie de instrumente utile, de exemplu rotire, decupare, redimensionare, corectarea culorilor, adaugarea de text si aplicarea de efecte speciale. Ca sa il folositi nu este nevoie de inregistrare pe site. Incercati aici FotoFlexer.

Picture2Life: un program bun de editat poze online gratis

Picture2Life este o aplicatie de editat poze online simpla si usor de folosit. Cu acest serviciu web este posibil sa creati si collage de fotografii (pentru aceasta optiune trebuie sa va inregistrati pe site). Instrumentele puse la dispozitie sunt foarte multe si le gasiti toate in bara din stanga. Cu doar cateva click-uri puteti sa adaugati filtre si efecte speciale, sa decupati poza sau sa adaugati text. Foarte bun si comod. Incercati aici Pictures2Life.

Lunapic: o aplicatie de editat poze online buna si gratis

Interfata grafica nu este asa intuitiva ca la celelalte site-uri de modificat poze online prezentate pana acum, dar are cele mai multe intrumente si filtre speciale care se pot aplica pe fotografii fara sa va inregistrati sau sa instalati software pe calculator.

Structura sa cuprinde o bara de instrumente vizualizata in stanga ecranului si un meniu situat in partea de sus, meniu care permite acesul la filtre, efecte si instrumente de corectare automate. Ideal pentru cine cauta un site de facut colaje din poze. Incearca Lunapic aici.

Pixlr: un program de modificat poze online gratuit si bun

Pixlr este un foarte bun editor de imagini online capabil sa satisfaca orice exigenta. Interfata grafica este foarte asemanatoare cu a programului Photoshop. Se poate crea o imagine noua, puteti sa modificati poze de pe PC, din galeria Pixlr sau cele de pe Facebook.

Instrumentele puse la dispozitie sunt numeroase, incepand cu cele de baza (rotire,decupare, redimensionare, balans de culori, adaugare de text, etc) si terminand cu o vasta gama de filtre si efecte speciale. Este disponibil si in limba romana. Incercati aici Pixlr.

Site de modificat poze gratis online: Pho.to

Unul dintre cele mai bune site-uri de modificat poze online este Pho.to, care pune la dispozitie un software foarte bogat in optiuni si efecte speciale. Interfata grafica este impartita in mai multe tab-uri (Touch up, Smart fix, Photo editor, Fun montages & frames, Cartoons & face fun, Avatars si E-cards), fiecare tab punand la dispozitie o serie de instrumente specifice.

Din cauza numarului mare de optiuni (si datorita faptului ca fiecare tab cu instrumente are o adresa web diferita in cadrul site-ului ) utilizatorii incepatori la inceput nu vor prea sti ce sa faca, dar dupa cateva minute, odata ce va obisnuiti cu functionarea site-ului veti vedea ca este foarte usor de folosit. Inregistrarea nu este obligatorie, iar pozele modificate se pot descarca pe PC sau se pot distribui direct pe site-urile de socializare. Incearca aici Pho.to

Photoshop Express Editor: program de editat poze online gratuit

Photoshop Express Editor este versiunea online a celebrului software de editat imagini Photoshop. Din pacate, versiunea online este foarte saraca in functii si optiuni in comparatie cu programul Photoshop, dar va permite sa modificati pozele cu unele instrumente de baza si sa aplicati unele efecte si filtre.

Folosirea este intuitiva si usoara: accesati site-ul, faceti click pe “Start the Editor”, in fereastra care se deschide faceti click pe sageata de sub “My computer”, apoi pe “Upload” ca sa alegeti poza pe care doriti sa o modificati. In continuare alegeti poza si aceasta va fi incarcata in interfata.

In partea din dreapta, in tabul “Edit”, gasiti instrumentele de baza pentru modificarea si corectarea imaginilor cum ar fi decupare (crop), redimensionare (resize), corectare automata, eliminarea efectului “ochi rosii”, etc. Facand click pe “Decorate”, langa “Edit”, gasiti instrumentele cu care puteti sa adaugati text, rame si alte elemente grafice. Daca gresiti ceva sau nu va place un efect aplicat, puteti sa va intoarceti inapoi un pas facand click pe “Undo” sau pe “Reset”, ca sa readuceti poza la starea initiala.

Cand ati terminat de modificat faceti click pe “Done”, astfel puteti sa salvati pe calculator maginea modificata. Accesati aici Photoshop Express Editor.

BeFunky: un site de editat poze online simplu de folosit

BeFunky este un site de modificat poze online gratis care permite cu doar cateva click-uri sa editati si sa aplicati efecte pe fotografii. Pozele pe care doriti sa le modificati se pot importa de pe calculator, webcam sau de pe diferite site-uri de socializare, precum Facebook.

Pe langa instrumentele de baza pentru editarea pozelor (rotire, redimensionare, decupare, adaugare de text, etc.), BeFunky pune la dispozitie numeroase efecte speciale, filtre artistice, rame si diferite elemente (elementele sunt cu adevarat multe si pentru toate gusturile) care pot infrumuseta pozele vostre.

Meniul, situat in stanga ecranului, este foarte intuitiv si usor de folosit, toate instrumentele sunt usor accesibile. Cand sunteti multumiti de rezultate, pozele se pot salva pe calculator sau direct pe site-urile de socializare, precum Facebook, Twitter sau Tumblr folosind butonul “Save” situat in partea superioara a ecranului. BeFunky permite si crearea de colaje din poze. Incercati aici BeFunky.

Site de modificat poze online gratis: PicMonkey

Un alt site gratuit de modificat poze online si usor de folosit este PicMonkey. Programul pune la dispozitie toate instrumentele de baza pentru editarea imaginilor (redimensionare, decupare, rotire, adaugare de text, contrast, corectarea culorilor, etc.), plus o gama foarte vasta de efecte, filtre si elemente care se pot adauga pe imagine.

Meniul se gaseste in partea din stanga si este foarte intuitiv, cu doar un click se poate accesa orice instrument. Pozele pe care doriti sa le modificati se pot importa de pe calculator, Facebook sau cloud (de exemplu Dropbox).

O caracteristica interesanta este aceea ca suporta drag and drop, adica puteti “trage” cu mouse-ul in ferestra programlui poza pe care doriti sa o editati. Odata ce ati terminat editarea, poza se poate salva pe calculator cu ajutorul butonului “Save” in 3 versiuni, in functie de calitatea si dimensiunea dorita, in format JPG sau PNG. De asemenea, pozele modificate se pot salva direct pe profilul Facebook sau pe propriul spatiu cloud. Incearca aici PicMonkey.

Program de modificat poze online: Ribbet

Un foarte bun program de editat poze online pune la dispozitie site-ul Ribbet. Cu doar cateva click-uri aplicatia permite sa efectuati modificarile cele mai comune, de exemplu, rotire, redimensionare, decupare, corectarea culorilor, scris pe poze, aplicarea de efecte speciale, rame sau diferite elemente grafice (stickers).

Ca sa accesati diferitele optiuni puse la dispozitie, desigur dupa ce ati incarcat poza pe care doriti sa o modificati, trebuie sa folositi meniul care se gaseste in partea superioara, Basic Edits, Picks, Effects, Text, etc.

Nu este necesara inregistrarea pe site, dar daca va inregistrati aveti la dispozitie unele optiuni in plus, spre exemplu Ribbet va salveza pozele pe serverele sale, astfel le puteti accesa oricand doriti.

Imaginile modificate se pot salva pe calculator sau se pot distribui online pe Facebook, Google+, Picasa sau Flickr. Cu Ribbet puteti si sa creati colaje foto. Incearca aici Ribbet.

Program de editat poze online gratis: Pizap

Pizap este un site de editat poze gratis online, un pic diferit in comparatie cu cele prezentate pana acum: pune la dispozitie mai putine instrumente de editat (gasiti doar cele de baza, cum ar fi decupare, rotire, zoom, scris pe poze, corectarea culorilor, contrastului si a luminozitatii), dar in schimb, este foarte bogat in efecte speciale, filtre, rame si elemente grafice (stickers) care se pot adauga pe poze (inimioare, iepurasi, pisicute, ursuleti, etc.).

Pizap mai pune la dispozitie un instrument foarte util, numit “Cut out tool”, care permite sa eliminati din poza fundalul (foarte util daca doriti sa eliminati din poze persoane sau obiecte nedorite), astfel lasati doar partea care va intereseaza. Pozele modificate se pot salva pe calculator sau se pot distribui online pe diferite site-uri de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr sau Pinterest. Incearcati aici Pizap.

Program de editat poze online simplu: Imikimi

Imikimi nu este propriu-zis un site de editat poze, nu pune la dispozitie instrumente de modificare, practic, cu aceasta aplicatie puteti doar sa adaugati o rama pozelor voastre. Ramele puse la dispozitie sunt foarte numeroase si frumoase.

Folosirea este foarte simpla, accesati site-ul, alegeti un sablon (template) care va place, adaugati poza voastra facand click pe “Add my photos”, apoi in fereastra care se deschide faceti click pe cercul din centrul sablonului, asezati poza cum doriti tinand apasat mouse-ul pe poza, eventual adaugati un text si cand sunteti multumiti de rezultat salvati poza facand click pe “Save”.

Nu este necesara inregistrarea pe site, iar pozele modificate se pot salva pe calculator sau se pot distribui online pe diferite site-uri de socializare. Daca doriti sa salvati poza pe calculator si nu vedeti butonul download, faceti click pe “More sharing options”, apoi faceti click pe “Download”. Incercati aici Imikimi.

Program de modificat poze online gratuit: Canva.com

O alta foarte buna aplicatie web de modificat poze online este pusa la dispozite de catre site-ul Canva.com. Gratuit si usor de folosit, cu Canva puteti sa modificati pozele voastre sau sa creati imagini noi pornind de la zero sau bazandu-va pe sabloanele prezente pe site.

Puteti sa folositi Canva ca sa creati felicitari digitale, bilete de vizita, brosuri, poster, coperti pentru Facebook (sau alte site-uri de socializare), colaje de poze, logo-uri, grafica pentru site-uri web si multe altele, optiunile sunt cu adevarat numeroase.

Fiecare element grafic poate fi tras cu mouse-ul (drag&drop) din meniul din stanga pe noua imagine creata si facand click pe oricare element de grafica adaugat se deschide un meniu intuitiv care pune la dispozitie optiunile sa schimbati culoarea, dimensiunea sau sa il eliminati daca nu il mai doriti. Daca faceti o eroare, in partea de sus gasiti butonul “Undo”, astfel puteti sa va intoarceti un pas inapoi.

Optiunile gratuite sunt numeroase si de calitate, dar daca doriti ceva special, site-ul mai pune la dispozitie si unele imagini sau optiuni contra cost (toate optiunile aici). Inregistrarea este obligatorie, dar daca doriti puteti sa va logati cu un cont Facebook sau Google. Incercati aici Canva.com.

Alte programe de editat poze online gratis si interesante:

  • Rollip: permite sa modificati pozele, aplicand unele efecte in stil Instagram. Folosirea este foarte simpla: accesati site-ul, faceti click pe “Click to Create”, alegeti unul dintre efectele puse la dispozitie, apoi incarcati poza de pe calculator. Poza modificata se poate distribui pe site-urile de socializare (Twitter/Facebook) sau se poate descarca pe calculator, facand click pe “Download this photo”. Incearca aici Rollip.
  • Polarr: este un program de modificat poze online dedicat celor care doresc sa infrumuseteze fotografiile aplicand diferite filtre si celor care doresc sa corecteze rapid si usor pozele care nu au iesit prea bine. Interfata grafica este foarte intuitiva, in stanga se gasesc butoanele pentru incarcarea pozelor si descarcarea acestora dupa ce au fost modificate si lista filtrelor disponibile. In partea dreapta gasiti toate functiile care va permit sa reglati culorile, umbrele, luminozitatea si multe altele. Incerca aici Polarr.
Share.

Leave A Reply