Aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon Android

0

Cauți o aplicație de descărcat muzică gratis direct pe telefon Android dar nu ai găsit nimic interesant? Din păcate multe APK promit marea cu sarea, dar apoi vă dați seama că sunt inutile, nu găsiți melodiile dorite sau sunt pline cu publicitate. În acest articol vă prezint cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis pe telefoane Android, care permit download-ul melodiilor direct pe telefon în format MP3, astfel puteți să ascultați muzica preferată oricând și oriunde, chiar dacă nu aveți conexiune la internet.

Iată care sunt cele mai bune aplicații de descărcat muzică pe telefon Android.

Frostwire (pentru Android)

Am scris despre Frostwire în articolul cu programe de descărcat muzică gratis pe calculator, dar dacă doriți să descărcați muzică direct pe telefon cu Android puteți să instalați aplicația.

Aplicația Frostwire nu se găsește în Magazinul Google Play, trebuie să o descărcați de pe site-ul oficial. Ca și pentru aplicația TinyTunes, descrisă mai sus, trebuie să aveți opțiunea de instalare aplicații din surse necunoscute activată.

Ca să descărcați aplicația apăsați aici. Alegeți să descărcați versiunea pentru Android, instalați aplicația, o deschideți, acceptați termenii și condițiile și eventualele permisiuni, apoi puteți să o folosiți imediat.

Folosirea este foarte simplă, ca să descărcați melodii cu aplicația Frostwire scrieți titlul melodiei dorite sau numele autorului în bara de căutare și apăsați pe Căutare (butonul cu lupă). Aplicația vă și sugerează unele rezultate.

Imediat o să vedeți o listă cu toate rezultatele găsite de aplicație. Rezultatele se pot sorta în funcție de format, audio, video, imagini, etc.

Când găsiți ceea ce vă interesează ca să descărcați fișierul apăsați pe pictograma Download, cea cu o săgeată orientată în jos. Imediat începe descărcarea, apoi când melodia este descărcată puteți să ascultați melodia cu playerul aplicației sau cu playerul audio preferat.

În pozele de mai jos vedeți cum se folosește aplicația, începând de la descărcare până la ascultarea melodiei cu playerul aplicației.

Frostwire este un client torrent, deci cu acestă aplicație puteți și să descărcați fișiere torrent găsite pe diferite site-uri, cum ar fi The Pirate Bay sau altele.

Share.

Leave A Reply