Antivirus Android gratuit pentru telefoane si tablete

Antivirus Android gratuit. Descopera in acest articol care este cel mai bun antivirus gratuit pentru Android si ce trebuie sa faceti ca sa va tineti in siguranta telefoanele si tabletele Android.

Android, de cand a devenit cel mai folosit sistem de operare pe smartphone si tablete, este tot mai des tinta atacurilor hackerilor care doresc sa intre in posesia datelor prezente pe telefonul vostru. Pentru a contracara acesta problema, puteti sa descarcati si sa instalati pe telefon un antivirus pentru Android, care va monitorizeaza sistemul si blocheaza aplicatiile rau intentionate inainte ca acestea sa produca pagube. Pentru cine are date importante pe telefon si doreste sa le protejeze, instalarea unui antivirus Android este o necesitate, nu doar o optiune.

Daca va intrebati care este costul unei astfel de aplicatii, raspunsul este zero. Exista un numar mare de aplicatii antivirus pentru Android gratis care pot sa protejeze telefonul foarte eficient, fara sa incetineasca sistemul de operare si fara sa aibe un impact negativ asupra bateriei. De asemenea, multe dintre aceste aplicatii antivirus Android ofera si functii suplimentare, cum ar fi urmarirea si gasirea telefonului daca este furat sau pierdut, blocarea telefonului si eventual stergerea datelor sensibile de la distanta sau blocarea apelurilor sau mesajelor SMS nedorite. Unele dintre aceste aplicatii antivirus au si o versiune “Pro” (contra cost), care de obicei pun la dispozitie unele functii in plus sau puteti sa folositi toate functiile doar pe o anumita perioada de timp.

Vrei sa afli care este cel mai bun antivirus gratuit pentru Android? Atunci dedica cateva minute acestui articol, in care gasiti cele mai interesante si mai eficiente aplicatii antivirus pentru telefon sau tableta.

Avira Antivirus Security: un antivirus Android robust si eficient

Avira Antivirus Security Android - Cel mai bun antivirus pentru telefon cu Android gratis

Una dintre cele mai bune aplicatii antivirus pentru Android este fara indoiala Avira Antivirus Security, o aplicatie care se evidentiaza pentru abilitatea sa de a detecta malware fara sa streseze prea mult sistemul de operare si bateria. Aplicatia include si un sistem de protectie in timp real, care scaneaza toate aplicatiile instalate pe telefon sau pe tableta, o functie anti-furt si un filtru pentru a bloca aplelurile nedorite.

Dupa ce descarcati aplicatia de pe Google Play Store si o instalati pe dispozitiv, urmati turul initial al aplicatiei (sau puteti sa treceti peste apasand pe butonul de ignorare “Skip”) si apoi creati un account gratuit pe reteaua Avira apasand pe butonul de inregistrare (puteti sa creati un account si cu Google sau Facebook).

Dupa finalizarea inregistrarii, porneste automat o scanare a intregului sistem pentru a individua eventualele aplicatii suspecte instalate pe telefon. Ca sa vedeti progresul scanarii apasati pe butonul “Android Virus Scanner”, prezent in panoul principal al aplicatiei, iar daca doriti sa accesati celelalte functii ale aplicatiei, cum ar fi anti-furtul, trebuie sa apasati pe “Anti-theft”, functie care permite sa localizati telefonul furat si, in plus, va permite sa blocati telefonul sau sa stergeti datele importante. Download Avira Antivirus Security.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *